Elindulunk

Eljött a pillanat! El kell engedni a webshopot és megosztani veletek. Tuti, hogy vannak hibák, sőtt, abban is biztos vagyok, hogy legalább x rendszerhiba jön majd szembe velünk. 

De most már el kell engedni. 

Amikor eldöntöttük Mikivel, hogy belevágunk, nem tudtuk mi fog szembe jönni. Váratlan fordulatok, feszültség, veszekedés, örömködés, izgulás, kavalkádja várt minket.

Ebbe a dinamikába született a kislányunk. Bármennyire féltem attól, hogy ő nem lesz partner ebben, hihetetlen türelmével, csodálatos személyiségével lendítette előre pici lányunk a munkánkat.

Nem véletlen ugyanis a neked cím és logó. Érte tesszük. Mert hiszünk abban, hogy egyszer akár átveheti majd a "boltot". Hogy kicsi korától fogja szeretni a természetet és a piaci finomságokat a bolti "műanyag" helyett. 

Hogy szeretni fogja felfedezni a világot és bátran kiáll magáért. Reméljük a jobb, ambár nehezebb döntéseket fogja meghozni, a környezete és zöldebb élete nevében. 

Megint eltértem a témától...ez nálam gyakori. Na tehát kedves webshopunk, elengedünk, és bemutatunk a világnak. Reméljük, hogy rátok találunk, kedves tudatos vásárlóink, "zöld" barátaink és segíteni fogjátok formálni a nekedconceptstore világát. 

Hajrá!