RÓLUNK

Harmóniában a természettel! Ennek a gondolatnak a mentén indult útjára a Kolorky Magyaroszág!

Az elmúlt évek során többször megfogalmazódott bennem egy bolt nyitásának a gondolata, de valahogy sohasem tűnt kerek egésznek a dolog, amíg nem lettem édesanya. Rájöttem, most a korábbinál is tudatosabban szeretnék élni, és úgy éreztem, eljött a pillanat, hogy elinduljunk!

Mindig is fontosnak találtam, hogy amit veszek, az minőségi legyen. Az édesanyám is arra ösztönzött, hogy inkább kevesebb dolgot vásároljak magamnak, de az tényleg érje is meg. A tervezők és dizájnerek munkái már nagyon régóta vonzottak, jóval azelőtt, hogy elkezdtem dolgozni a divatvilágban. Soha nem felejtem el, amikor 16-17 évesen felültem a reggeli vonatra Pozsonyban, és elindultam Budapestre, hogy a félretett pénzemből vegyek magamnak két felsőt Nanushka akkori, pici, budai showroomjában. 

Tudatosan keresem azokat a termékeket, amik összhangban vannak a természettel. Nem csak arra figyelek oda, hogy milyen alapanyagokból készülnek, hanem arra is, hogy a csomagolásuk gyorsabban bomlik-e le, mint a hagyományos termékeké.

A Kolorky termékcsaládot, kislányunk születése óta használjuk! Környezetbarát, és kímélő a baba popsinak, és a bolygónknak is.